Machine Head geeft Europese tour een tweede ronde en komt naar TivoliVredenburg

Machine Head
Machine Head geeft Europese tour een tweede ronde en komt naar TivoliVredenburg
Door brittcrooswijk op 16 september 2019 - 12:00 De Amerikaanse band Machine Head kondigde eerder al een Europa tour aan met twee shows in Nederland en nu komt de band met een encore. Volgend jaar spelen ze in TivoliVredenburg.

Machine Head laat al 25 jaar horen waar de heavy in heavy metal voor staat. In 1994 debuteerde de band met het album 'Burn My Eyes'. Hierop is vooral thrash- en groovemetal te horen. Tijdens deze Burn My Eyes - 25th Anniversary Tour staat dit debuutalbum centraal, maar er zal ook nieuw werk gespeeld worden! Het eerste deel van de set zal bestaan uit verschillende Machine Head klassieker als Imperium, Halo, Ten Ton Hammer en The Blood, The Sweat, The Tears. Het tweede deel van de set spelen ze Burn My Eyes integraal met oud leden Chris Kontos en Logan Mader.

Het concert vindt plaats op dinsdag 2 juni 2020. Tickets gaan in de verkoop op 20 september om 10:00 en kosten €54,82. Tickets voor het concert van Machine Head koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Trijntje Oosterhuis

TRIJNTJE OOSTERHUIS VIERT KERST MET TOURNEE LANGS...Ook dit najaar viert Trijntje Oosterhuis weer kerst op een aantal unieke...

Status Quo

STATUS QUO KOMT NAAR NEDERLAND EN BELGIË Zojuist is bekendgemaakt dat Status Quo naar Nederland en België komt! Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.