Parkway Drive naar Vorst Nationaal Brussel

Parkway Drive Fortarock 2011 concert sfeer
Parkway Drive naar Vorst Nationaal Brussel
Door brittcrooswijk op 13 september 2019 - 10:19 De Australische band Parkway Drive kondigt een Europese tournee aan als vervolg op de festivalzomer. Brussel wordt hierbij niet overgeslagen. In april 2020 komt de band langs voor een concert in Vorst Nationaal. Afgelopen zomer was Parkway Drive nog te zien op Rock Werchter en Jera On Air.

Parkway Drive begon in 2003 en kiest voor een mengeling van hardcore punk en hard rock. In mei 2018 brachten de vijf Australiërs hun zesde studioalbum uit, getiteld ‘Reverence'. Dit is hun grootste succes tot nu toe.

Het concert vindt plaats op donderdag 16 april. Kaarten voor het concert gaan in de verkoop op 17 september om 10:00 en kosten €51,40. Tickets voor het concert van Parkway Drive in Vorst Nationaal koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in.

Supergrass

SUPERGRASS GEEFT EEN EXTRA CONCERT IN PARADISODe Britse rockband Supergrass geeft een extra show op 8 februari in het...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. BON IVER, FKA... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.