In the Picture: o.a. Culinesse, Festival Strand, Triggerfinger, Kim Petras en Amanda Palmer

review: Triggerfinger - 31/08 - De Onderzeebootloods Triggerfinger
In the Picture: o.a. Culinesse, Festival Strand, Triggerfinger, Kim Petras en Amanda...
Door RobZ op 05 september 2019 - 13:06 Afgelopen week waren er weer genoeg festivals en concerten waar onze razende reporters van Festivalinfo en POdiuminfo ter plaatse waren om mooie kiekjes te schieten. Hieronder ons wekelijkse overzicht met dit keer Culinesse, Festival Strand, Triggerfinger, Kim Petras, Roger Hodgson en Amanda Palmer.


Culinesse

K's Choice (foto: Peter in 't Hout)


Eten en muziek zijn natuurlijk twee elementaire levensbehoeften. Afgelopen weekend kon je voor beide zaken terecht in Rotterdam voor het Culinesse festival. Wij waren aanwezig en maakten foto's van onder andere Di-rect, Blof, K's Choice en Jett Rebel. Hier vind je ons Culinesse 2019 fotoverslag.


Festival Strand

Nielson (foto: Andrea Roell)


Bij de Haarrijnse plas in Utrecht scheen de zon voor Festival Strand. Liefhebbers van 90's muziek konden hier hun hart ophalen bij onder andere Paul Elstak, DJ Jean en DR. Alban. Maar ook Golden Earring, Miss Montreal, Van Dikhout en Nielson zetten hun beste beentje voor.Check hier ons fotoverslag van Festival Strand 2019!


Triggerfinger @ Onderzeebootloods

Triggerfinger (foto: Charles Batenburg)


Triggerfinger is twintig geworden en dat wordt onder andere gevierd met een optreden in de Onderzeebootloods in Rotterdam. De Belgen laten zien dat ze het rocken nog lang niet verleerd zijn. We zijn aanwezig voor een fotoverslag.

Hier vind je ons complete verslag Triggerfinger in de Onderzeebootloods.


Kim Petras @ Paradiso

Kim Petras (foto: Eva Ruiten)


Je kan het veilig aan Kim Petras overlaten om Paradiso te veranderen in een dansbaar popfeestje. Vanwege de goedlopende kaartverkoop was het concert al verplaatst naar de grote zaal van Paradiso en ook deze zette Kim Petras helemaal naar haar hand.Hier vind je al onze foto's van Kim Petras in Paradiso.


Roger Hodgson @ Theater Carre

Roger Hodgson (foto: Irwan Notosoetarso)


Roger Hodgson ken je natuurlijk als frontman van Supertramp. Ook solo staat hij zijn mannetje. Net als in 2018 geeft hij een uitverkochte show in Koninklijk Theater Carré. Podiuminfo is aanwezig voor het maken van een mooi fotoverslag. Bekijk hier de foto's van Roger Hodgson in Koninklijk Theater Carré.


Amanda Palmer (Meervaart)

Amanda Palmer (foto: Irwan Notosoetarso)


Amanda Palmer is bekend geworden als helft van cabaretduo the Dresden Dolls. Solo is Amanda Palmer een stuk persoonlijker. De Meervaart hangt aan haar lippen. Podiuminfo is aanwezig voor een fotoverslag Foto's van dit optreden vind je hier.


Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. NIGHTWISH, JAMES...Het is vakantie, er worden dus minder concerten aangekondigd dan normaal....

Green Lizard 1

BACK TO THE NINETIES MET DE NIEUWE TOUR VAN RUDEBOY... Na een aantal succesvolle club en festival tours in Nederland, wordt de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.