Nick Cave met zijn Conversations Tournee terug naar Nederland en België

Nick Cave
Nick Cave met zijn Conversations Tournee terug naar Nederland en België
Door RobZ op 02 september 2019 - 11:37 Na succesvolle optredens in het Concertgebouw, TivoliVredenburg en de Roma, verlengt Nick Cave zijn 'Conversations with Nick Cave' tournee. Podiuminfo was aanwezig in het Concertgebouw en dat leverde het volgende verslag op. In januari komt Nick Cave terug naar Nederland en België. Hij staat achtereenvolgens in het Muziekgebouw Eindhoven, Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen en het BOZAR te Brussel.

Cave beschrijft de avonden zelf als ‘an exercise in connectivity’. Geen enkel onderwerp is heilig en het publiek wordt aangemoedigd moedig, uitdagend en confronterend te zijn. De relatie tussen Cave en zijn publiek is altijd open en intens geweest, maar verdiepte zich tijdens zijn recente shows met de Bad Seeds. Daaruit haalde hij de inspiratie voor deze onconventionele en unieke avonden van ongefilterde en ongescripte Q&A. Tussen de vragen (en antwoorden) door speelt Nick Cave een aantal van zijn favoriete nummers achter zijn vleugel. De volgende optredens zijn nu aangekondigd:

27-01-2020 - Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven (tickets)
28-01-2020 - Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen (tickets)
30-01-2020 - Bozar - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel (tickets)
31-01-2020 - Bozar - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel (tickets)

Kaarten voor de Conversations With Nick Cave avonden gaan vrijdag 6 september om 11:00 uur 's ochtends in de voorverkoop. Er zijn flink wat verschillende rangen tickets beschikbaar. De prijzen liggen in Nederland tussen de 45 en 99 euro. In Brussel betaal je tussen de 24 en 84 euro.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in voor Nick Cave in Eindhoven, Nijmegen en Brussel.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Devendra Banhart2

DEVENDRA BANHART VOOR VIER OPTREDENS NAAR BENELUXEclectische liedjessmid Devendra Banhart komt op 13 september met een nieuw...

Two Door Cinema Club

TWO DOOR CINEMA CLUB RICHTING PARADISO,... Afgelopen zomer was Two Door Cinema Club nog te aanschouwen in de Melkweg en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.