Winnen: 2x2 kaarten Alamo Race Track

Door cheyenne op 10 maart 2008 - 12:07 Alamo Race Track is een vierkoppige band die eerst begon met de naam Redivider, maar nadat toetsenist Dierderik Nomden de band in 2001 verliet veranderde ze hun naam naar Morning Star. Nadat bleek dat Morning Star de naam was van een Engelse band veranderde ze hun naam naar Alamo Race Track. Hun grote doorbaak kwam in 2006 nadat ze voor het tienjarige bestaan van Excelsior Recordings, het platenlabel van de band, een speciaal kleedkamerconcert geven in Tivoli in Utrecht. Dit filmpje kwam op Youtube terecht en kreeg een grote hoeveelheid media aandacht. Later dat jaar kwam hun album Black Cat John Brown uit dat goed door het publiek werd ontvangen.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Alamo Race Track in Tivoli. Met deze tickets mag je ook blijven voor de britpop avond Never Mind The British.

Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze kaarten is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar het optreden van Alamo Race Track wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Alamo Race Track pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent, Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registeren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo gebruikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar Alamo Race Track zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van Alamo Race Track en vermeldt in het mailtje je naam en adresgegevens.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BryanAdams5

BRYAN ADAMS IN AHOY ROTTERDAMBryan Adams geeft op 1 oktober een concert in de Rotterdamse muziekhal Ahoy....

Roisin Murphy4

RÓISÍN MURPHY (MOLOKO) TE ZIEN IN GRONINGEN Róisín Murphy, de voormalige frontvrouw van Moloko, geeft op zaterdag 31 mei...

REACTIES

Avatar deHertog
ma 10 mrt 2008 15:11

deHertog ik doe weer mee, as always xD

 0
Avatar jos_theboss22
ma 10 mrt 2008 19:36

jos_theboss22 ik ga al naar hun optreden in vera.

 0
Avatar Tiny_Dancer
ma 10 mrt 2008 19:40

Tiny_Dancer toffe actie, ART is vet!

 0
Avatar dreman01
ma 17 mrt 2008 09:29

dreman01 Ze waren mijn grote verassing op lowlands, geweldig leuke band.

 0
Avatar nynkjee
do 20 mrt 2008 12:11

nynkjee jaa laat mij ook maar eens wat winnen nu (A)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.