De Kast viert dertig jarig jubileum met concert in AFAS Live

De Kast
De Kast viert dertig jarig jubileum met concert in AFAS Live
Door Cartman91 op 23 augustus 2019 - 12:17 De Nederlandse formatie De Kast bestaat dit jaar alweer dertig jaar en om dat te vieren geeft de band uit Friesland een show in AFAS Live. De Kast zal in originele bezetting spelen.

In 1989 werd de band opgericht en destijds was De Kast ook de eerste Nederlandse band / artiest die in de toenmalige Heineken Music Hall speelden. De grootste hits van De Kast zijn onder meer Hart van mijn gevoel en Woorden zonder woorden.

Tickets voor het concert dat op 14 december plaatsvindt gaan vanaf 30 augustus om 18:00 uur in de voorverkoop via een pre-registratie. De reguliere voorverkoop (als er dan nog kaarten over zijn) gaat op 10 september om 18:00 uur van start. Over de ticketprijzen is nog niks bekend.

delamarnews.jpg

RICHARD MARX VOOR CONCERTEN NAAR DELAMAR THEATER EN...Zanger Richard Marx zit al dertig jaar in het vak en heeft wereldwijd al...

festivalinfonieuwlogo

DEZE WEEK IN DE VOORVERKOOP: O.A. AUSTRALIAN PINK... Het is vakantie, er worden dus minder concerten aangekondigd dan normaal....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.