Extra concert Gossip in Paradiso gaat niet door

gossip
Extra concert Gossip in Paradiso gaat niet door
Door RobZ op 10 juli 2019 - 18:26 Op 14 mei maakte Paradiso bekend dat er vanwege de succesvolle kaartverkoop van het Gossip concert op 16 juli een dag later een extra concert zou plaatsvinden. Vandaag wordt bekend dat dit concert, dat op woensdag 17 juli moest plaatsvinden, niet doorgaat.

Het extra Gossip concert is vanwege logistieke redenen afgelast. Het concert op dinsdag 16 juli gaat gelukkig wel gewoon door. Ticketkopers ontvangen een mail met daarin meer details (en hoe ze hun geld terug gaan krijgen). Zie de site van Paradiso.

Het concert van Gossip op 16 juli was uitverkocht, maar op dit moment zijn er weer een aantal tickets te verkrijgen. Hier koop je tickets voor Gossip in Paradiso op dinsdag 16 juli.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



White Cowbell Oklahoma

WHITE COWBELL OKLAHOMA NAAR O.A. PARADISO EN ZWARTE...De Canadese Redneck Rockers van White Cowbell Oklahoma zijn de komende...

Sfeer DJ show (Linde Dorenbos)

IN THE PICTURE: DOWN THE RABBIT HOLE, FIELDS OF JOY,... Onze festival- en concertverslagen volgen zich in hoog tempo op. Daarom een...

REACTIES

Avatar garfield38
do 11 jul 2019 13:46

garfield38 Afgelast vanwege logistieke redenen. Volgens mij omdat er niet voldoende kaartjes zijn verkocht. Indiestadpashouders mochten er zelfs gratis heen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.