Paradiso voor Melanie C en Sink The Pink

Melanie C Sink the Pink
Paradiso voor Melanie C en Sink The Pink
Door Cartman91 op 08 juli 2019 - 12:29 De Britse voormalig Spice Girl Melanie C (Sporty Spice) zou al een gelegenheidssamenwerking aangaan met Sink The Pink tijdens de Pride week. Tijdens deze week gaan ze allemaal Pride feesten af in Europa, zoals die in Bristol, Stockholm, Brighton, Margate, Belfast, Dublin en Amsterdam.

In Amsterdam zouden ze al naar het uitverkochte Milkshake Festival komen op 28 juli. Zojuist is bekend gemaakt dat ze ná dit optreden ook nog een show in de grote zaal van Paradiso geven, op dezelfde dag.

Tickets voor deze show gaan morgen (9 juli) om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost je slechts 17 euro (inclusief servicekosten). Meld je aan voor onze ticketreminder om er zeker van te zijn dat je op tijd klaar zit voor start van de voorverkoop.
Delain

SYMFONISCHE METALBAND DELAIN NAAR TIVOLIVREDENBURGVolgend jaar komt Delain terug naar Utrecht. De Nederlandse symfonische...

Paradiso logo nieuw

HAPPY MONDAYS BRENGT HUN GREATEST HITS NAAR PARADISO De Britse band Happy Mondays , afkomstig uit Manchester, werd in 1980...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.