Skunk Anansie terug naar Paradiso

review: Rock Werchter 2016 - zondag Skunk Anansie
Skunk Anansie terug naar Paradiso
Door RobZ op 01 juli 2019 - 12:45 Afgelopen zaterdag sloot Skunk Anansie het Parkpop Saturday Night festival af. Vandaag wordt bekend dat de groep op vrijdag 6 september terugkomt naar Paradiso, Amsterdam. De Londense alternatieve rockband onder leiding van de iconische zangeres Skin groeide met hun emotionele rocksongs als ‘Weak’, ‘Hedonism’ en ‘Brazen (Weep)’ uit tot één van de meest invloedrijke bands van de late jaren ’90. Dit jaar bestaat Skunk Anansie 25 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd. Te beginnen met een concert in de grote zaal van Paradiso, Amsterdam.

Skunk Anansie komt graag in Paradiso. De Engelse groep staat op 6 september voor de vijfde keer in de concertzaal.

Tickets voor het komende concert van Skunk Anansie zijn per direct in de verkoop gegaan. Een kaartje kost je 44,50 euro exclusief lidmaatschap. Via deze link koop je tickets voor Skunk Anansie in Paradiso.

Het voorprogramma van Skunk Anansie op 6 september is ook al bekend. Tape Toy, vorig jaar nog te zien op de Popronde, zal het publiek opwarmen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

JOOLS HOLLAND KEERT MET ZIJN R&B ORCHESTRA TERUG...De Britse presentator Jools Holland , bekend van het programma Later......

Boerderijzoetermeernews.jpg

TOONTJE LAGER OP CLUBTOUR MET HITALBUM LANGS O.A.... De Nederlandse popband Toontje Lager , vooral bekend van hun hits Net Als...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.