Babymetal terug naar Nederland en België

Babymetal
Babymetal terug naar Nederland en België
Door RobZ op 28 juni 2019 - 17:29 Babymetal maakt furore in de internationale muziekscene met hun mix van metal en kawaii (Japanse schattigheidscultuur). Dit levert opmerkelijke live shows op die auditief en visueel veel spektakel bieden. De band brengt komende herfst hun langverwachte derde album uit getiteld ‘Galaxy Metal’. Dit gaat natuurlijk vergezeld van een flinke tournee.

In 2016 was Babymetal te zien op Fortarock en in 2018 deed de groep twee concerten in TivoliVredenburg.

Op zondag 16 februari staat Babymetal in de Ancienne Belgique in Brussel en een dag later, op maandag 17 februari is de 013 in Tilburg aan de beurt. Tickets gaan in de voorverkoop op vrijdag 5 juli. Hier koop je een ticket voor het Babymetal concert in Ancienne Belgique en hier kan je terecht voor Babymetal tickets voor het concert in 013. Tickets gaan over de toonbank vanaf 36 euro. Er zijn diverse VIP-pakketten beschikbaar.

Wil je een mail ontvangen als deze shows in de voorverkoop gaan? Dat kan geregeld worden. Hier stel je een ticketreminder in voor de concerten in Brussel en Tilburg.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Boerderijzoetermeernews.jpg

TOONTJE LAGER OP CLUBTOUR MET HITALBUM LANGS O.A....De Nederlandse popband Toontje Lager , vooral bekend van hun hits Net Als...

Effenaar_logo news

SICK OF IT ALL, COMEBACK KID EN CANCER BATS... Het beloofd een aardig stevige avond te worden in de Eindhovense Effenaar op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.