Britse band Ride in 2020 naar Paradiso

ride
Britse band Ride in 2020 naar Paradiso
Door brittcrooswijk op 21 juni 2019 - 11:00 Ride uit Oxford komt in begin 2020 voor een concert richting Paradiso Amsterdam voor een optreden in de grote zaal.

Het viertal heeft nog nooit echt het grote publiek bereikt, maar wordt als enorm invloedrijk gezien. Bands als Oasis en Radiohead zeggen dat zij zonder Ride misschien wel niet hadden bestaan. In 1990 haalde de band hun grootste succes met het album 'Nowhere'. In 1995 stopte Ride en gingen de bandleden allemaal iets anders doen, maar nu is het dan eindelijk tijd voor een comeback. Het album 'No Safe Place' is op komst met 'Future Love' als eerst verschenen single.

Het concert vindt plaats op 28 januari 2020. Tickets kosten €28,- en gaan op zaterdag 22 juni om 10:00 in de verkoop. Tickets voor ride in Paradiso koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Deze kan je hier instellen.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

WHISPERING SONS DOET NAJAARSTOUR IN NEDERLAND (O.A....Deze zomer is de Belgische band Whispering Sons nog op festivaltour door...

Tim Akkerman news

TIM AKKERMAN & THE IVY LEAGUE MET CLUBTOUR DOOR... Tim Akkerman kondigt aan dat hij eind 2019 en in begin 2020 gaat touren...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.