Gemeente Amsterdam en Tolhuistuin bereiken overeenstemming over verlenging huurovereenkomst

Tolhuistuingr
Gemeente Amsterdam en Tolhuistuin bereiken overeenstemming over verlenging...
Door Cartman91 op 12 juni 2019 - 12:26 De gemeente Amsterdam en podium Tolhuistuin in Amsterdam-Noord hebben een overeenstemming bereikt over het verlengen van huurovereenkomsten en het maken van hernieuwde afspraken tot in ieder geval 2021.

Zo zal er een onderscheid worden gemaakt tussen commerciële en culturele huurders. Ook wordt er van diverse huurders afscheid genomen en nieuwe huurders verwelkomt. Een van die nieuwe huurders is Oerol. Naast festivals als De Parade, Eurosonic / Noorderslag en Into The Great Wide Open zal Oerol specials op het podium van Tolhuistuin programmeren.

Ook zal de tuin zelf vaker in gebruik worden genomen vanaf heden. De Tolhuistuin is namelijk een programmalijn gestart waarmee buurtbewoners, programmamakers en publiek aangespoord worden om de tuin daadwerkelijk te gebruiken. De tuin zal de hele zomer lang op werkdagen geopend zijn als kantoortuin, voor wie in de buitenlucht ontspannen wil zitten werken. In het weekend is er laagdrempelige, vrij toegankelijke programmering. De Tolhuistuin transformeert zo van een traditioneel cultuurhuis naar een toekomstgerichte, inclusieve open cultuurgemeenschap, waarin de tuin als het groene hart centraal staat.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patronaat news

NOUVELLE VAGUE VIERT JUBILEUM IN PATRONAAT EN PAARD Nouvelle Vague is een Franse popgroep die newwaveklassiekers en bekende...

Melkweg nieuwe logo

NINJA SEX PARTY NAAR MELKWEG De band Ninja Sex Party komt dit najaar voor een concert naar de Melkweg....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.