Raphael Saadiq naar Theater Rotterdam, Paradiso en Doornroosje

Raphael Saadiq
Raphael Saadiq naar Theater Rotterdam, Paradiso en Doornroosje
Door xingan op 11 juni 2019 - 13:46 Raphael Saadiq komt voor het eerst sinds zijn optreden op North Sea Jazz in 2011 weer naar Nederland. Op dinsdag 22 oktober treedt de soulzanger op in Theater Rotterdam, op donderdag 24 oktober in Paradiso en vrijdag 28 oktober in Doornroosje.

Als middelbare scholier mocht hij al mee op tour met Prince en Sheile E op de 'Parade Tour' en na deze tour richtte Saadiq, Tony! Toni! Tone! op dat eind jaren tachtig grote hits scoorde als 'Feels Good' en 'It Never Rains'. Op het hoogtepunt van Tony! Toni! Tone! verliet Raphael de groep om solo verder te gaan. Zijn laatste album ‘Stone Rollin’ stamt alweer uit 2011, Saadiq was te druk met het produceren van muziek voor andere artiesten en series als Issa Rae’s ‘Insecure’ en de documentaire ‘Step’. Maar nu werkt de soulzanger volop aan zijn eigen muziek. Het nieuwe album ‘Jimmy Lee’ verschijnt op 23 augustus.

De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 14 juni om 10:00 uur. Kaarten kosten €34.

Tour overzicht:
18-10-2019 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
22-10-2019 - Rotterdamse Schouwburg, Rotterdam (tickets)
24-10-2019 - Paradiso, Amsterdam (tickets)

Wil je de start van de kaartverkoop niet missen? Stel dan hier een ticketreminder in voor de show in Theater Rotterdam , hier voor de show in Paradiso en hier voor de show in Doornroosje.

Melkweg nieuwe logo1

CAGE THE ELEPHANT ANNULEERT SHOW IN MELKWEG VANWEGE... Cage The Elephant heeft vandaag bekendgemaakt dat de shows van 12 tot 20...

Paradiso logo nieuw

BRITSE RAPPER SLOWTHAI GEEFT CONCERT IN PARADISO NOORD Slowthai is een Engelse rapper uit Northampton, Northamptonshire. Op zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.