Afscheidsfeest Raymond van Barneveld in Ziggo Dome met muziek van Navarone

Barney Dome news_groot
Afscheidsfeest Raymond van Barneveld in Ziggo Dome met muziek van Navarone
Door Cartman91 op 07 juni 2019 - 14:39 Samen met Co Stompé en Michael van Gerwen is Raymond van Barneveld een van de beste darters die Nederland ooit gekend heeft. Eerder had hij al aangekondigd na dit jaar ermee op te houden.

Nu is er ook een afscheidsfeest in de Ziggo Dome aangekondigd onder de noemer "Barney Dome", waar hij volledig in stijl afscheid neemt van de dart-wereld. In de Amsterdamse zaal zal er op 8 februari een darttoernooi plaatsvinden, waar andere grootheden als Phil Taylor, Martin Adams en Richie Burnett aan meedoen. Deze namen worden gekoppeld aan bekende Nederlanders als Rafael van der Vaart en Robin van Persie.

Als muzikale omlijsting zal Navarone spelen. Uiteraard zullen de opkomst tunes in een live uitvoering te horen zijn, maar ook de favoriete muziek van Barney komt aan bod. Er zullen tevens nog andere muzikale acts op komen draven, maar die zijn nog een verassing!

Tickets voor dit evenement zijn vanaf morgen (8 juni) om 10 uur te verkrijgen. Een kaartje kost je minimaal 43,68 euro (inclusief servicekosten).Dropkick Murphys logo

DROPKICK MURPHYS VOOR CONCERT NAAR ZIGGO DOMEOp zaterdag 1 februari komt Dropkick Murphys voor een concert naar het...

Patronaat news

MINITOUR DIRTY FENCES SAMEN MET COCAINE PISS IN OKTOBER De bands Dirty Fences en Cocaine Piss gaan samen een minitour doen begin...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.