Lindsey Stirling voegt extra show toe in Het Koninklijk Circus

review: Lindsey Stirling - 17/03 - 013 Lindsey Stirling
Lindsey Stirling voegt extra show toe in Het Koninklijk Circus
Door Brittneyverhage op 05 juni 2019 - 13:25 Lindsey Stirling is een Amerikaanse violiste, danseres, performancekunstenares en componiste. Haar derde studioalbum, 'Brave Enough’, debuteerde op plaats 5 in de top 200-albumlijst van Billboard, steeg daarna naar de eerste plaats in de Billboard eindejaarslijst van beste elektronische albums en leverde Sterling in 2017 een Billboard Music Award op voor beste elektronische album.

Eerder had ze bekendgemaakt dat ze op 12 oktober 2019 naar Het Koninklijk Circus komt. De kaartverkoop loopt zo goed dat er vandaag een tweede Belgische show aan de tour wordt toevoegd. Op 26 september 2019 staat ze nu ook in het Koninklijk Circus van Brussel.

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 7 juni om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert. Een kaartje kost tussen de 22.30 en 59 euro.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Martin Garrix

MARTIN GARRIX NOODGEDWONGEN OM ALLE SHOWS DE KOMENDE...De nummer 1 DJ van de wereld Martin Garrix zal de komende maand...

Together PANGEA news

EUROPESE TOUR TOGETHER PANGEA BRENGT DE BAND NAAR... De Amerikaanse garagepunkers van Together PANGEA gaan in september door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.