013 en Kursaal Oostende voor Alan Parsons Live Project

Alan Parsons Live Project
013 en Kursaal Oostende voor Alan Parsons Live Project
Door Cartman91 op 29 mei 2019 - 12:03 De Britse icoon Alan Parsons begon zijn carrière als geluidstechnicus bij legendarische platen als 'Abbey Road’ (The Beatles), 'Let it be’ (The Beatles), 'Wild Life’ (Wings), 'Red Rose Speedway’ (Wings), 'Year of the Cat’ (Al Stewart) en 'Dark Side of The Moon’ (Pink Floyd). Later besloot hij zijn eigen band op te richten, genaamd Alan Parsons Project. Tijdens die hoogtijdagen trad hij nooit live op, ondanks dat ze hits als 'Eye In The Sky’, 'Sirius’, 'Don’t Answer Me’, 'Games People Play’, 'Old and Wise’, 'Time’, 'Prime Time’, 'I Robot’ en 'Standing on Higher Ground’ scoorden. Sinds 1999 speelt Alan Parson wél live, onder de naam Alan Parsons Live Project.

Komende zomer komt dit gezelschap naar Nederland en België toe. Op 14 augustus staat Alan Parsons met zijn project eerst in 013 en een dag later (15 augustus) zijn ze in Kursaal te Oostende te bewonderen.

Tickets voor beide shows gaan vanaf 31 maart om 12 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor de show in Tilburg kost je 64,40 euro, voor een ticket in België ben je tussen de 46,50 en 65 euro kwijt. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

Uiteraard kan je je aanmelden voor onze ticketreminders om er zeker van te zijn dat je er op tijd bij bent. Een reminder voor het concert in 013 stel je hier in. Voor het optreden in Kursaal stel je hier een reminder in.

the doors alive

THE DOORS ALIVE MET TOUR VAN VIER CONCERTEN DOOR...Tributeband The Doors Alive kondigt aan dat ze eind dit jaar naar Nederland...

Paradiso logo nieuw

THE ASTEROIDS GALAXY TOUR MET 10-JARIG JUBILEUMTOUR... Het Deense duo The Asteroids Galaxy Tour bestaat dit jaar alweer tien jaar....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.