Drie keer Oosterpoort voor Douwe Bob

Douwe Bob
Drie keer Oosterpoort voor Douwe Bob
Door Cartman91 op 24 mei 2019 - 12:14 Al vanaf het eerste optreden in de Oosterpoort was Douwe Bob op slag verliefd op Groningen. Hij heeft ook meerdere keren aangegeven er graag eens te willen wonen. Nu voegt hij ook daad bij het woord, Douwe verblijft namelijk drie dagen in Groningen voor evenveel optredens in de Oosterpoort.

Op 27, 28 en 29 december zal Douwe op de planken staan. De eerste dag zal hij onder de noemer "Douwe Bob with Strings" een optreden geven. Een dag later staat hij solo op het podium en op de slotdag speelt hij met de hele band.

Tickets zijn meteen verkrijgbaar. Een kaartje voor de eerste dag kost je 31,20 euro, voor de solo voorstelling betaal je 26,20 euro per kaartje en tot slot betaal je voor het optreden met volledige band in de grote zaal 23,70 euro. Als je alle drie de shows bij wil wonen kan je een zogenoemde 050 Weekender-ticket bemachtigen. Deze kost je 72,10 euro.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Maaike Ouboter

MAAIKE OUBOTER KOMT MET FLINKE THEATERTOUR LANGS...De Nederlandse zangeres Maaike Ouboter komt met de nieuwe theatertour...

Metallica news1

METALLICA DONEERT GELD AAN EEN KINDERVOEDSELBANK IN... Omroep Gelderland heeft mooi nieuws over Metallica. De band geeft op 11...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.