EUT en 45ACIDBABIES naar Patronaat, Nieuwe Nor, Burgerweeshuis, VERA en Rotown

EUT
EUT en 45ACIDBABIES naar Patronaat, Nieuwe Nor, Burgerweeshuis, VERA en Rotown
Door sjoertb op 23 mei 2019 - 13:45 45ACIDBABIES en EUT bundelen de krachten en gaan samen vijf shows doen. Haarlem, Heerlen, Groningen, Deventer en Rotterdam staan nu in de planning.

EUT staat niet voor Ethiopisch Ultramarijn Transport. Waar ze wel voor staan is lak aan compromissen en excuses voor volwassenen om het kind in zich volledig loos te laten gaan. EUT combineert een Zweeds talent voor melodie met een Duits gevoel voor ritme, Franse flair en Brits bravoure.

De 4-mans garage elektropunk formatie 45ACIDBABIES van de Herman Brood Academie klinkt hard en ongegeneerd vies. Met invloeden als Die Antwoord, Sleigh Bells en The Dead Weather zetten ze rauwe aanstekelijke grooves neer en zorgen deze rellende kinderen dat niemand stil staat wanneer ze de tent verbouwen.

De tour:
13-12-2019 - Patronaat, Haarlem (tickets)
14-12-2019 - Nieuwe Nor, Heerlen (tickets)
19-12-2019 - Vera, Groningen (tickets)
20-12-2019 - Burgerweeshuis, Deventer (tickets)
21-12-2019 - Rotown, Rotterdam (tickets)

Foto: EUT op Westerpop 2018 door Anja de Bruijnfestivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. UNDERWORLD,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Good Charlotte

GOOD CHARLOTTE KONDIGT EUROPESE TOUR AAN: O.A.... Sinds de single ' Lifestyles of the Rich and the Famous ' in 2002 is het hard...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.