James Blake op weg naar AFAS Live en Koninklijk Circus

James Blake
James Blake op weg naar AFAS Live en Koninklijk Circus
Door Brittneyverhage op 14 mei 2019 - 10:26 James Blake is een Brits elektronisch muzikant uit Londen. In 2010 volgden drie ep's in 2010: CMYK, The Bells Sketch en Klavierwerke. Alle drie deze platen werden door de internationale muziekpers goed ontvangen, en kwamen hoog in de eindejaarslijstjes van veel van deze publicaties. Op 18 januari 2019 bracht James Blake zijn vierde album 'Assume Form' uit bij Polydor.

Eerder stond hij in de Melkweg en Paradiso, maar ook op festivals zoals Lowlands, Coachella en Tommorowland. Vandaag heeft hij bekendgemaakt dat hij op 11 november 2019 naar Het Koninklijk Circus in Brussel komt en op 13 november 2019 naar de AFAS Live in Amsterdam.

Tickets voor het concert in Koninklijk Circus kan je via deze link kopen. Een kaartje kost 39.24 euro. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat.


Tickets voor het concert in AFAS Live kan je via deze link kopen.
Een kaartje kost 39.20 euro. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat.

Tickets gaan in de verkoop op donderdag 16 mei om 10 uur.

Duncan Laurence

EUROVISIE SONGFESTIVAL ZANGER DUNCAN LAURENCE NAAR...Duncan Laurence staat op vrijdag 5 juli in Paradiso. De zanger...

Elton John

CONCERT ELTON JOHN 15 MEI VERPLAATST NAAR 17 JUNI Het concert van Elton John dat aanstaande woensdag 15 mei zou plaatsvinden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.