Stef Kamil Carlens in november naar Paradiso, Mezz en Muziekgieterij

Stef Kamil Carlens
Stef Kamil Carlens in november naar Paradiso, Mezz en Muziekgieterij
Door xingan op 14 mei 2019 - 10:07 Stef Kamil Carlens brengt in 2019 zijn nieuwe muziek naar de Nederlandse podia. Op zaterdag 16 november staat de zanger in Paradiso, op donderdag 21 november in Mezz en op vrijdag 22 november in de Muziekgieterij.

Zita Swoon-oprichter en oud dEUS-bandlid Stef Kamil Carlens bracht in 2017 voor het eerst onder zijn eigen naam muziek uit. De afgelopen jaren ontwikkelde de Belg zich als beeldend kunstenaar, en speelde met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige theatervoorstellingen die in binnen- en buitenland met superlatieven werden overladen. In 2017 verscheen solodebuut ‘Stuck In The Status Quo’, een album waarvoor Carlens vrijwel alle instrumenten zelf inspeelde. In het najaar van 2019 wordt deze plaat opgevolgd door een tweede soloalbum.

Tickets gaan op 17 mei om 10:00 in de verkoop en zijn tussen de €21,50 en €23. Tickets voor de show in Paradiso zijn hier verkrijgbaar, tickets voor de show in Mezz zijn hier verkrijgbaar en tickets voor de show in de Muziekgieterij zijn hier verkrijgbaar.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor Paradiso, hier een ticketreminder voor Mezz en hier ticketreminder voor de Muziekgieterij.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Elton John

CONCERT ELTON JOHN 15 MEI VERPLAATST NAAR 17 JUNIHet concert van Elton John dat aanstaande woensdag 15 mei zou plaatsvinden...

Melkweg nieuwe logo

CONCERT CONOR MAYNARD IN MELKWEG VERPLAATST NAAR MAX... Het concert dat Conor Maynard geeft op 13 oktober in de Melkweg is wegens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.