Home Free in 2020 naar RAI Theater

home free
Home Free in 2020 naar RAI Theater
Door brittcrooswijk op 10 mei 2019 - 11:29 De Amerikaanse a-capellagroep Home Free komt op zondag 23 februari naar het RAI Theater in Amsterdam met hun 'Dive Bar Saints World Tour'. Vorig jaar stonden ze nog in een Uitverkochte TivoliVredenburg.

De a-capella countryhits van Home Free zijn enorm populair in hun thuisland en ook in Nederland timmeren ze nu hard aan de weg. De aankomende wereldtournee staat in het teken van het gelijknamige album 'Dive Bar Saints' dat deze zomer uitkomt. Naast eigen muziek maken ze ook covers van onder andere Ed Sheeran, Meghan Trainor en Eagles.

Tickets voor het concert gaan op 17 mei om 10:00 in de verkoop en zijn verkrijgbaar vanaf €31,80. Tickets voor het concert van Home Free in het RAI theater in Amsterdam koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Johan Cruijff ArenA news1

EXTRA KAARTEN VRIJGEKOMEN VOOR METALLICA IN JOHAN...Goed nieuws voor Metallica fans die naast een kaartje gegrepen hebben voor...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. MAAN, MONSTA X,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.