Album Release Party Kevin in Annabel Rotterdam

Kevin
Album Release Party Kevin in Annabel Rotterdam
Door xingan op 09 mei 2019 - 12:06 Rapper Kevin presenteert zijn nieuwe album ‘Vrij’ op zaterdag 8 juni 2019 in de Rotterdamse popzaal Annabel.

Kevin heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Alles doet hij in zijn eigen tempo. De rapper is geboren en getogen in Rotterdam en met zijn muziek vertelt hij voornamelijk wat hij zelf mee maakt en hoe hij het leven om zich heen ziet. Eind 2016 bracht hij zijn EP ‘Kleine Versnelling’ uit. Na één dag stonden alle 9 tracks in de Nederlandse top 50 van Spotify. Met deze EP heeft hij uiteindelijk 27 weken in de charts gestaan. Na de succesvolle EP en zijn debuutalbum ‘Lente’ is begin mei het tweede album van Kevin verschenen: ‘Vrij’. De singles ‘Lelijk’ en ‘Paraplu’ zitten inmiddels alweer over de 1 miljoen streams.

De kaartverkoop begint op vrijdag 10 mei om 10.00 uur. Een kaartje kost €15,50. Kaarten voor de show in Annabel zijn hier te koop. Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier een ticketreminder in.

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. MAAN, MONSTA X,...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

Magnapop news

MAGNAPOP IN SEPTEMBER VOOR SHOWS NAAR NEDERLAND EN... De Amerikaanse band Magnapop kom in september voor club-en festivalshows...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.