New Hope Club terug naar Paradiso

new hope club
New Hope Club terug naar Paradiso
Door Brittneyverhage op 06 mei 2019 - 10:39 Het Britse pop trio New Hope Club komt op dinsdag 25 juni terug naar Paradiso.

Blake Richardson, George Smith en Reece Bibby komen in oktober 2015 bij elkaar een plaatsen verschillende covers op YouTube. Zo maakten zij een cover van het liedje 'Wake Up' van The Vamps en kort daarna tekenden zij bij de platenlabel van de Britse band. De liedjes van New Hope Club zijn in de basis akoestisch, maar met de catchy melodieën zijn ze makkelijk mee te zingen.

New hope club is al eerder in Nederland geweest als voorprogramma van The Vamps in Paradiso en de Afas Live, maar ze stonden in april met een eigen show in Paradiso Noord. Hier waren we natuurlijk bij! Hier vind je ons fotoverslag.

Tickets voor de show gaan op vrijdag 10 mei om 10 uur in de verkoop. Een ticket kost je €20.50.

Via deze link kan je tickets kopen voor het concert. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticket-reminder in.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sam fender

SAM FENDER IN NOVEMBER TERUG NAAR NEDERLAND EN BELGIËDe indierocker Sam Fender uit North Shields heeft reeds aangekondigd dat...

Bitterzoet

AMERIKAANSE ZANGERES DAYA NAAR BITTERZOET De Amerikaanse zangeres Daya komt naar Nederland. Op zondag 26 mei staat de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.