Britse band Bear's Den naar AFAS Live en Vorst Nationaal

Bear's Den
Britse band Bear's Den naar AFAS Live en Vorst Nationaal
Door xingan op 02 mei 2019 - 10:48 De Britse band Bear's Den komt op woensdag 26 februari 2020 naar Vorst Nationaal en donderdag 27 februari 2020 naar AFAS Live.

In 2014 debuteert Bear's Den met het album ‘Islands'. Twee jaar later leveren Andrew Davie en Kevin Jones ‘Red Earth & Pouring Rain’ af. Een meer volwassen en doeltreffende plaat boordevol hits, waaronder 'Dew On The Vine'. De band tekent voor magistrale zaal- en festivalshows over de hele wereld en rijgt de muziekprijzen aan elkaar. Recent gaven ze nog een intiem concert in het Koninklijk Circus in Brussel, als voorsmaakje voor de release van het nieuwe album ‘So That You Might Hear Me’.

Tickets voor beide concerten gaan in de verkoop op vrijdag 3 mei om 10 uur. Tickets voor Vorst Nationaal zijn €36,84 en voor AFAS Live zijn de tickets €38,08. Hier koop je tickets voor AFAS Live en hier voor Vorst Nationaal. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in voor AFAS Live en hier een ticketreminder voor Vorst Nationaal.
Rodus & Lucius Rowwen Heze

NIEUWE TOURDATA VOOR ROWWEN HÈZE O.A NAAR PARADISO...De mannen van Rowwen Hèze hebben zojuist nieuwe tourdata aangekondigd voor...

Q-Factory 1

K-POP ZANGERES SUNMI KOMT NAAR Q-FACTORY De Zuid-Koreaanse zangeres Sunmi begon haar carrière in de groep Wonder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.