Winnen: 2x2 kaarten voor Behind The Music met Hendrik Jan Bökkers

Bökkers
Winnen: 2x2 kaarten voor Behind The Music met Hendrik Jan Bökkers
Door sjoertb op 18 april 2019 - 14:04 Op donderdag 25 april vindt de eerste Hengelose editie van Behind the Music plaats in Metropool. Op deze avond is Hendrik Jan Bökkers uitgenodigd om te vertellen over onder meer zijn ervaringen met Bökkers, Jovink en de Voederbietels en het Koele Koele festival.

Behind The Music wordt in samenwerking met het interview-platform FaceCulture georganiseerd. Met interviewer Martin Kuiper – zelf geboren en getogen in Hengelo – wordt ingegaan op de hoogte- en dieptepunten uit de carrière van Hendrik Jan. Bezoekers mogen vrijuit vragen stellen tijdens de avond. Er wordt afgesloten met een akoestische sessie.

Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Behind The Music met Hendrik Jan Bökkers!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Hendrik Jan Bökkers'.

Deze winactie loopt tot en met 22 april.AFAS Live

COCO! FIESTA MET O.A. FAMKE LOUISE IN AFAS LIVEIn AFAS Live wordt deze zomer een groot Caribisch feest gevierd. COCO! FIESTA...

Spot (Oosterpoort) news

VENICE NAAR OOSTERPOORT EN OPENLUCHTTHEATER VALKENBURG De Amerikaanse band Venice , afkomstig uit Californië komt met een tour naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.