Morcheeba naar Live At Amsterdamse Bos

Morcheeba
Morcheeba naar Live At Amsterdamse Bos
Door xingan op 15 april 2019 - 13:48 De Britse band Morcheeba komt op zondag 18 augustus naar het Amsterdamse Bos.

Morcheeba was in de jaren '90, samen met artiesten als 'Massive Attack', 'Groove Armada' en 'Tricky', het gezicht van de trip-hop muziek. Het eerste album 'Who Can You Trust' bevat invloeden van de Britse band Massive Attack. De daaropvolgende albums 'Big Calm', 'Fragments of Freedom' en 'Charango' zijn duidelijk minder duister en melancholisch, en neigen meer in de richting van triphop en popmuziek.

Eerder werden o.a. shows van A Tribute to 2016, John Butler Trio, Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack, de Edwin Evers Band, Peter Doherty & The Puta Madres, Douwe Bob, Caro Emerald, Dutch Eagles, Venice, Benjamin Clementine, Light Verse Festival, André Kuipers, Don McLean, Neneh Cherry en Thomas Dybdahl aangekondigd voor Live At Amsterdamse Bos. De rest van het programma zal de komende weken bekendgemaakt worden.

De kaartverkoop start vrijdag 19 april om 10:00 uur.
Via deze link kan je tickets kopen voor het concert van Morcheeba. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat!
Podium Victorie

PODIUM VICTORIE VOOR HATEBREEDDe Amerikaanse metalcoreband Hatebreed was al aangekondigd voor de...

carre

JETT REBEL IN 2020 SOLO IN CARRÉ De multi-instrumentalist Jett Rebel staat op 23 maart 2020 in Koninklijk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.