Winnen: 3x High Tone cd + gastenlijstplekken

Door Stofje op 21 februari 2008 - 09:37 Over exact een week, op donderdag 28 februari dus, speelt het Franse High Tone in het Utrechtse Ekko. Onze High Tone artiest informatie weet de muziek van de Fransen goed te vangen:

"Met de cool van een rasta op de elektrische stoel, zoekt High Tone (net als Le Peuple de l'Herbe afkomstig uit Lyon) tussen de samples, scratches en geluidseffecten naar de beste frequenties voor een potje techno-dub of drum & bass. Hun teksten zijn Wolofs, Mandjaks, Creools en Engels, hun klanken afro-beat, jazz, hiphop, dub, m’balax en hardcore. De optredens van High Tone kenmerken zich door de kunstzinnige VJ-performance."

Podiuminfo mag 3x de nieuwe cd Underground Wobble + 3 gastenlijstplekken voor de Ekko op 28 februari weggeven. Da's dus dubbel prijs en een leuke kennismaking met High Tone.

Wat je hiervoor moet doen is het volgende. Allereerst log je in op Podiuminfo onder je eigen naam, vervolgens ga je naar de concertpagina van High Tone in de Ekko en drukt op de "ik ga!"-button. Kun je nog niet inloggen omdat je niet geregistreerd bent? Dan kun je je je hier registreren!.

Vervolgens stuur je een mail naar [email protected] met daarin de link naar jouw Agendainfo plus jouw naam en adresgegevens. Subject van deze mail is High Tone. Alleen prijswinnaars krijgen bericht. Veel succes!


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



recensieplaatje2

RECENSIES: THE MARS VOLTA, ADELE, MORCHEEBA, BULLET...Ons ongeveer- twee- wekelijks- maar- soms- iets- langer- overzicht van de...

Misfits12

MISFITS OPNIEUW BEVESTIGD IN EFFENAAR Nadat wij een maand geleden sneller dan het licht op Podiuminfo aankondigde...

REACTIES

Avatar bruisedego
do 21 feb 2008 12:07

bruisedego Hee tof! High Tone is echt wel vet.. Jammer dat het op Dour zo druk was bij hun optreden dat ik echt die tent uitmoest.

 0
Avatar Stofje
do 21 feb 2008 12:10

Stofje bruisedego schreef:
Hee tof! High Tone is echt wel vet.. Jammer dat het op Dour zo druk was bij hun optreden dat ik echt die tent uitmoest.

Haha, ik zat daar ook met verbazing naar te kijken. Ik zag ze ooit in het voorpr van Le Peuple en op Dour was het zó vreselijk druk bij die tent, bizar... Maar vet is het zeker!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.