Lotto Arena en Ziggo Dome voor Khalid

review: Khalid - 07/02 - AFAS Live Khalid
Lotto Arena en Ziggo Dome voor Khalid
Door op Afgelopen vrijdag bracht Khalid nog zijn nieuwe album Free Spirit uit en nu al is er een wereldtour aangekondigd. In Nederland en België zal de in Texas geboren singer-songwriter ook present zijn.

Op 29 september is eerst de Lotto Arena in Antwerpen aan de beurt, om enkele dagen later (1 oktober) ook naar de Ziggo Dome te komen met zijn Free Spirit World Tour.

Tickets voor beide concerten gaan vanaf 12 april om 10 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het Ziggo Dome-concert gaat voor 38,10 euro (inclusief servicekosten) in de voorverkoop. Een kaartje in België kost je 46 euro.

Meld je aan voor onze ticketreminder om er zeker van te zijn dat je er op tijd bij bent wanneer de kaartverkoop van de Amsterdamse show van start gaat!

Concert sfeer

THE VOICE-WINNAAR DENNIS VAN AARSSEN KOMT MET EERSTE...Tijdens de negende editie van het populaire tv-programma The Voice of Holland...

Melkweg nieuwe logo

JP COOPER VOOR SHOWS NAAR DE MELKWEG EN BOTANIQUE De Britse zanger JP Cooper komt voor twee shows naar de Benelux toe. Op 14...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.