Muse in september opnieuw naar Nederland

Muse
Muse in september opnieuw naar Nederland
Door RobZ op 05 april 2019 - 10:43 Goed nieuws voor de vele fans van Muse. De band onder leiding van Matt Bellamy komt in september terug naar Nederland. Muse staat op donderdag 12 september in de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 27 juni staat Muse ook in het Goffertpark van Nijmegen. Alle tickets voor dit concert zijn echter al verkocht. In september hebben mensen die achter het net gevist hebben een (kleine) nieuwe kans om een concert van Muse bij te wonen.

Muse bestaat uit Matt Bellamy, Dominic Howard en Chris Wolstenholme. Ze zijn op tour in het kader van hun laatste album 'Simulation Theory'. Deze verscheen november vorig jaar en kwam op nummer 1 binnen in de albumcharts van Nederland, maar ook die van het VK, België en Zwitserland. Sinds de oprichting in 1994 heeft Muse acht studioalbums uitgebracht, die wereldwijd meer dan 22 miljoen exemplaren verkochten.

Bij de huidige tournee van Muse zijn zogenaamde 'Enhanced Experience Packages' beschikbaar. Er is eeb Mixed Reality Pre-Show Party, mogelijk gemaakt door Microsoft, met drie virtual reality-games, geïnspireerd op tracks van Simulation Theory.

Tickets
De kaartverkoop voor het concert van Muse in Ziggo Dome start vrijdag 12 april om 10:00 uur. De kaarten gaan vanaf 54,88 euro over de toonbank. Via deze link koop je tickets voor Muse in de Ziggo Dome. Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen. Hier stel je een ticketreminder in.

TivoliVredenburg

TIVOLIVREDENBURG EN ANCIENNE BELGIQUE VOOR THE... The Lumineers zou je kunnen kennen van hun hit Ho Hey uit 2013. Maar dit...

Latifah

LATIFAH EN RE:FRESHED ORCHESTRA SPELEN BIJ MUSEA IN... In Museum Het Valkhof in Nijmegen en Amsterdam Museum gaan twee bijzondere...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.