Frank van Etten viert jubileum in Rotterdam Ahoy

Frank Van Etten
Frank van Etten viert jubileum in Rotterdam Ahoy
Door Brittneyverhage op 02 april 2019 - 15:35 Op 9 mei 2020 geeft Frank van Etten een concert in Ahoy. Het is een speciaal concert voor het 20-jarige van jublieum van de zanger. Eerder stond hij op Dutch Valley, Stöppelhaene en Mega Piraten Festijn. In 2013 deed hij mee aan de talentenjacht 'Bloed,Zweet en Tranen. Recent bracht hij een nieuwe single 'Never Fall In Love Again' uit.

Frank van Etten trad vanaf zijn vijftiende geregeld op. Al gauw kwam hij in contact met Henny Thijssen en Gerto Heupink met wie hij de studio in ging. Dit leverde een platencontract op. In 2002 kwam zijn eerste single 'Pluk alle sterren uit', gevolgd door 'Geluk' en 'Leef als een zigeuner'. Zijn debuutalbum was 'De weg naar geluk'.

Tickets voor het concert van Frank van Etten in Ahoy gaan in de verkoop op vrijdag 5 april 2019. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert in Ahoy.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paul Young1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR PAUL YOUNG IN PODIUM VICTORIEDe Britse zanger Paul Young komt naar Nederland. De man van grote hits als...

Melkweg nieuwe logo

ACTION BRONSON DEZE ZOMER NAAR MELKWEG De Amerikaanse rapper Action Bronson komt deze zomer naar Amsterdam. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.