Concert Robyn in Melkweg vanwege logistieke redenen verplaatst naar Afas Live op andere datum

Robyn
Concert Robyn in Melkweg vanwege logistieke redenen verplaatst naar Afas Live op andere...
Door RobZ op 29 maart 2019 - 12:07 De eigenzinne Zweedse Robyn staat al jarenlang aan de top van de popmuziek. Met haar spierwitte lokken en haar hits schittert ze elk voorbijgaand decennium weer aan de sterrenhemel. Haar concert op 10 april in de Melkweg was dan ook binnen no-time uitverkocht. Vandaag wordt bekend dat dit concert vanwege 'onvoorziene logistieke redenen' verplaatst wordt. Het concert van Robyn vindt nu plaats in de Afas Live op 26 juni.

De kaartverkoop van dit concert start (opnieuw) op zaterdag 30 maart. Via deze link koop je tickets voor Robyn in Afas Live. Kaarten die via de Melkweg zijn gekocht blijven geldig voor het concert in AFAS Live. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Hier stel je een ticketreminder in. Je ontvangt dan een mail met de juiste ticketlink als de voorverkoop begint.

De ticketprijs voor het concert in Afas Live is overigens hoger dan die in de Melkweg. Kostte een kaartje in de Melkweg nog 38 euro. Nu gaan de tickets voor iets meer dan 47 euro over de toonbank.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nieuwe Nor

3J'S MET NIEUWE CLUBTOUR NAAR O.A GRENSWERK,...Begin dit jaar deden de mannen van de 3J'S hun eerste clubtour ooit. Wegens...

Davina Michelle news

DAVINA MICHELLE MET SKYWARD CLUBTOUR LANGS 8 PODIA... Davina Michelle begint in november aan haar Skyward Clubtour. Met deze tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.