Graham Nash naar Zuiderparktheater Den Haag

review: Graham Nash - 28/05 - TivoliVredenburg Graham Nash
Graham Nash naar Zuiderparktheater Den Haag
Door brittcrooswijk op 28 maart 2019 - 10:50 Singer-songwriter Graham Nash trad vorig jaar nog op in een uitverkocht Amsterdamse Bostheater. Nu komt hij op 25 juli 2019 terug naar Nederland voor een optreden het Zuiderparktheater in Den Haag.

Met zijn pop-rock formatie The Hollies boekte hij in de jaren zestig heel veel succes. Twee jaar later ging hij verder met zijn collega's David Crosby, Stephen Stills en Neil Young. Samen met hun nam hij 8 studioalbums op op welke werden beloond met een GRAMMY voor Best New Artist. Sinds 2011 zet Nash zich vooral in voor goede doelen. Hij trad op om geld op te halen voor The Fund for Civility, Respect and Understanding en hij zette zich wereldwijd in voor non-nucleaire energie.

De kaartverkoop voor het concert start op 29 maart op 10:00. Een Early Bird ticket kost je €37,50 en een normale ticket kost je €42,50. Tickets voor het concert van Graham Nash in het Zuiderparktheater koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen wanneer de verkoop begint? Stel deze hier in.

TivoliVredenburg

MOSS VIERT 10-JARIG BESTAAN 'NEVER BE SCARED / DON'T...Op zaterdag 28 september komt de Amsterdamse indieband Moss optreden in...

Live in de Doolhof news

KOOL & THE GANG EXCLUSIEF NAAR TEGELEN VOOR EEN... De legendarische Amerikaanse disco band Kool & The Gang komt voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.