Neneh Cherry naar Live At Amsterdamse Bos

Neneh Cherry
Neneh Cherry naar Live At Amsterdamse Bos
Door brittcrooswijk op 27 maart 2019 - 10:57 Zweedse singer-songwriter Neneh Cherry komt optreden tijdens Live At in het Amsterdamse Bostheater. Op maandag 8 juli staat ze met een intiem optreden in het Amsterdamse bos.

Eind jaren '80 legde Neneh Cherry de bouwstenen voor de muziek van de jaren '90 met haar mix van triphop en alternative rap. De Zweedse singer-songwriter, rapper en producer brak door met haar monsterhit 'Buffalo Stance' en weet in 30 jaar nog altijd relevant te blijven.

Neneh Cherry is de zestiende artiest die is aangekondigd voor de concertserie in het Amsterdamse Bos. Andere namen die eerder al zijn aangekondigd zijn onder andere Caro Emerald (zaterdag 8 juni en zondag 16 juni), Douwe Bob (zondag 14 juli) en Dutch Eagles (vrijdag 24 mei).

Tickets voor het concert gaan vanaf 30 maart om 10:00 in de voorverkoop. Ticketprijzen zijn nog niet bekend. Tickets voor het concert van Neneh Cherry in het Amsterdamse Bostheater koop je via deze link.

Bang om de voorverkoop te missen? Stel hier een ticketreminder in.

ziggoDomelogo

ANDRÉ RIEU NAAR ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS VOOR...De Ziggo Dome bestaat pas een aantal jaren, maar je kan desondanks al spreken...

stephen malkmus

STEPHEN MALKMUS NAAR DE NIJVERHEID IN UTRECHT Zaterdag 21 september speelt Stephen Malkmus een elektronische soloshow in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.