Extra concert voor John Mayer in Ziggo Dome

review: John Mayer - 03/05 - Ziggo Dome
Extra concert voor John Mayer in Ziggo Dome
Door RobZ op 15 maart 2019 - 14:49 Vanochtend begon de voorverkoop voor het concert van John Mayer op 9 oktober in de Ziggo Dome. De kaarten vlogen er zo snel doorheen dat er direct besloten is tot een extra concert op 10 oktober. De kaartverkoop voor dit extra concert is per direct begonnen! Tickets kosten net als het concert op 9 oktober tussen de 56 en 84 euro. Via deze link koop je ticekts voor John Mayer in de Ziggo Dome op 10 oktober.

Tijdens zijn World Tour 2019 komen zowel nieuwe songs als oude John Mayer-favorieten aan bod. Zo brengt John tijdens het avondvullende programma onder andere zijn nieuwe single I Guess I Just Feel Like ten gehore, maar ook zijn gigantische hits als New Light, Gravity, Love On The Weekend, Heartbreak Warfare, Daughters, Waiting On The World To Change en Your Body Is A Wonderland. Zijn set bestaat deze avond uit twee delen, waarop de zanger je meeneemt op een muzikale reis door zijn uitgebreide oeuvre.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

LAMB OF GOD KEERT TERUG NAAR 013De Amerikaanse metalband Lamb of God komt weer eens naar het Tilburgse 013....

Tim Knol news

ALBUM EN TOUR VOOR TIM KNOL & BLUE GRASS BOOGIEMEN... Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen gaan werken samen voor een album en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.