Roger Hodgson op 2 juli naar Muziekcentrum in Enschede

review: ParkCity Live 2015-zaterdag Roger Hodgson
Roger Hodgson op 2 juli naar Muziekcentrum in Enschede
Door Brittneyverhage op 14 maart 2019 - 12:19 Hodgson treedt al jaren als solo-artiest op met zijn eigen band op maar speelt tijdens zijn shows nog altijd alle hits van Supertramp die hij componeerde, en dat zijn er nogal wat. Nummers als School, Breakfast In America, Give A Little Bit, Dreamer, The Logical Song, Take The Long Way Home, Fool’s Overture en It’s Raining Again staan in het geheugen van miljoenen muziekliefhebbers.

Eerder stond hij in Koninklijk Theater Carré, Nieuwe Luxor Theater en Muziekgebouw Eindhoven. Op 2 juli 2019 geeft hij een concert in het Muziekcentrum in Enschede.

Tickets voor het concert gaan in de verkoop op zaterdag 16 maart 2019 om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rivierenhof

NIEUW IN OPENLUCHTTHEATER RIVIERENHOF: O.A. DARYL...Vandaag zijn er weer nieuwe artiesten bekendgemaakt voor het zomerprogramma...

Ahoy Rotterdam1

HESSEL KEERT SAMEN MET DOCHTER TESS TERUG NAAR AHOY De Terschellingse kroegbaas Hessel keert samen met zijn dochter Tess...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.