The Kik speelt Boudewijn de Groot in Rotterdam Ahoy

review: The Kik - 27/10 - Hedon The Kik
The Kik speelt Boudewijn de Groot in Rotterdam Ahoy
Door Brittneyverhage op 14 maart 2019 - 11:06 Na de succesvolle theatertournee in januari 2019 brengt The Kik met orkest hun eerbetoon aan Boudewijn de Groot voor de laatste keer in Nederland op zaterdag 23 november in Rotterdam Ahoy. Tijdens het concert speelt de Rotterdamse band ‘Voor de overlevenden’ en ‘Picknick’, twee klassieke albums van Boudewijn de Groot, van begin tot eind.

The Kik is een Nederlandse beatgroep, opgericht door Dave Von Raven. Verder bestaat de groep uit Marcel Groenewegen, Ries Doms, Paul Zoontjens en Arjan Spies. Von Raven is vooral bekend als leider van The Madd, maar tourt sinds 2012 met zijn nieuwe band.

Tickets gaan in de verkoop op zaterdag 16 maart 2019 om 11 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ahoy Rotterdam1

HESSEL KEERT SAMEN MET DOCHTER TESS TERUG NAAR AHOYDe Terschellingse kroegbaas Hessel keert samen met zijn dochter Tess...

Neil Young2

NEIL YOUNG NAAR ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS -... Deze zomer komt Neil Young weer naar de lage landen. Eerder werd al...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.