De Kift viert jubileum met The Messthetics (ex-Fugazi) in Paradiso Noord

De Kift
De Kift viert jubileum met The Messthetics (ex-Fugazi) in Paradiso Noord
Door Brittneyverhage op 14 maart 2019 - 10:58 Op zaterdag 8 juni geeft De Kift een jubileumconcert in Paradiso Noord. De fanfare-punkband bestaat dertig jaar en dat wordt gevierd met een uitgebreide tournee en een speciale Top 30-setlist. Deze Amsterdamse show is de afsluiter van een serie concerten in het voorjaar.

De Kift
geeft ter ere van het 30-jarig bestaan voor het eerst de macht aan de luisteraars. Uit alle honderdnegentig nummers is door het trouwe publiek een top 30 gekozen, waarin dertig jaar van energie wordt samengevat.

The Messthetics support de avond. De laatste keer dat drummer Brendan Canty en bassist Joe Lally samen in een band speelden, vormden ze de ritmesectie van de Amerikaanse post-hardcoreband Fugazi. In 2016 werd met toevoeging van gitarist Anthony Pirog het nieuwe jazz-punkproject The Messthetics opgericht.

Tickets voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 15 maart 2019 om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat.Neil Young2

NEIL YOUNG NAAR ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS -...Deze zomer komt Neil Young weer naar de lage landen. Eerder werd al...

Melkweg nieuwe logo2

MELKWEG ORGANISEERT 'MEMORIAL RAVE' TER ERE VAN... Poppodium Melkweg in Amsterdam organiseert naar aanleiding van de tragische...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.