John Mayer keert terug naar Ziggo Dome

John Mayer
John Mayer keert terug naar Ziggo Dome
Door Brittneyverhage op 11 maart 2019 - 10:47 John Clayton Mayer is een Amerikaanse singer-songwriter en gitarist die in Montana woont. Zijn eerste albums Room for Squares en Heavier Things verkochten goed. In 2003 won hij tijdens de Grammy Awards de prijs voor de "Best Male Pop Vocal Performance" voor "Your Body Is a Wonderland". In 2019 brengt hij een nieuwe single ' I Guess I Just Feel Like Ten' uit.

Eerder stond hij in de Melkweg, Afas Live en Ziggo Dome. Hij stond ook op festivals zoals Picnic in het park en Pinkpop. Op woensdag 9 oktober 2019 staat hij in de Ziggo Dome.

Tickets voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 15 maart om 12 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het concert. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Manoeuvres In The Dark1

ORCHESTRAL MANOEUVRES IN THE DARK IN 2020 NAAR...De Engelse synthpopband Orchestral Manoeuvres In The Dark komt in 2020 naar...

maassilo

XAVIER RUDD VERLENGT NEDERLANDSE TOUR MET CONCERT IN... Het was al even bekend dat Xavier Rudd een aantal shows doet in Nederland,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.