Bekende Youtuber Alex Aiono komt naar Melkweg

Alex Aiono 2
Bekende Youtuber Alex Aiono komt naar Melkweg
Door Brittneyverhage op 05 maart 2019 - 13:00 Alex Aiono werd bekend door zijn populaire YouTube-kanaal die vol staat met toffe mash-ups en fijne covers. Zo werd Alex Aiono ontdekt door een groot platenlabel en bracht hij in 2013 zijn debuutalbum 'Young & Foolish' uit. Een album vol met heerlijk, soulvolle popsongs waar zijn stem goed tot zijn recht komt. Sindsdien brengt hij een constante stroom van hits uit en tourt hij de wereld over langs uitverkochte zalen.

Alex heeft op 23 april 2017 ook opgetreden in de Melkweg. Nu komt hij op dinsdag 21 mei 2019 terug naar de Melkweg met als support act: Clara Mae.

Tickets voor het concert van Alex Aiono gaan in de verkoop op vrijdag 8 maart om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je een reminder instellen.

Randy Hansen

RANDY HANSEN EERT JIMI HENDRIX EN 50 JAAR WOODSTOCK...De Amerikaanse Randy Hansen werd net als zijn grote voorbeeld Jimi Hendrix...

Ziggo Dome

VOORPROGRAMMA VOOR ARIANA GRANDE BEKEND: ELLE MAI Ariana Grande staat met haar Sweetener World Tour op 23,24 augustus en 11...

REACTIES

geen avatar
wo 06 mrt 2019 12:51

evaruiten Hallloooo!!!! <3

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.