Waylon naar TivoliVredenburg als onderdeel grote theatertour 'My Heroes Have Always Been Cowboys'

review: Waylon - 15/06 - TivoliVredenburg Waylon
Waylon naar TivoliVredenburg als onderdeel grote theatertour 'My Heroes Have Always...
Door op In 2008 brak Waylon door met zijn hit Wicked Way. In die tijd heeft de Nederlandse zanger zich ontwikkeld tot een veelzijdige ster die net zo makkelijk akoestische country brengt als spetterende rock. Met zijn Top-1000-concerten en zijn optredens in DWDD is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. In 2018 verscheen zijn vijfde album 'The World Can Wait', waarop Waylon met zijn machtige stem uitblinkt in lekker Amerikaanse rock!

Op zaterdag 29 februari 2020 komt hij in het kader van de 'My Heroes Have Always Been Cowboys' theater tour naar TivoliVredenburg. Deze week wordt er meer duidelijk over deze theatertournee. Er wordt namelijk een groot aantal theaters en popodia aangedaan in het kader van deze theatertour.

Tickets voor het concert in TivoliVredenburg gaan in de verkoop op vrijdag 8 maart om 9:00 uur. Ticketprijs is 40.50 euro en het zijn vaste zitplaatsen. Via deze link koop je tickets voor Waylon in TivoliVredenburg. Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je een reminder instellen.

Bestel tickets Waylon in TivoliVredenburg
Tickets Waylon
za 29 feb
TivoliVredenburg, Utrecht
Christina Aguilera1

CHRISTINA AGUILERA VOOR HET EERST IN DERTIEN JAAR...De Amerikaanse popzangeres Christina Aguilera komt voor het eerst in...

GeikeArnaertnieuws

GEIKE ARNAERT MET TOUR LANGS BELGISCHE EN... De Vlaamse zangeres Geike Arnaert (ex-Hooverphonic) is momenteel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.