Neil Young met Promise of the Real naar Ziggo Dome en Sportpaleis

review: Neil Young - 09/07 - Ziggo Dome Neil Young
Neil Young met Promise of the Real naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door RobZ op 27 februari 2019 - 11:23 Neil Young gaat komende zomer op tour! De Canadese rocker staat met zijn begeleidingsband Promise of the Real in het Sportpaleis te Antwerpen en de Ziggo Dome in Amsterdam. Via de Neil Young fanclub is de pre-sale van kaarten zelfs al begonnen. Je moet hiervoor wel jaarlid zijn van Neil Young Archives. Op 9 juli staat Neil Young in het Sportpaleis van Antwerpen en op 10 juli is de Ziggo Dome in Amsterdam aan de beurt. Op de tour worden verder 4 steden in Duitsland aangedaan. In 2016 was Neil Young voor het laatst op tour. Toen deed hij ook al het Sportpaleis en de Ziggo Dome aan.

De Canadees Neil Young geldt al jaren als een van de belangrijkste singer-songwriters in de popgeschiedenis. Met zijn begeleidingsband Crazy Horse levert Young begin jaren zeventig met 'After the Gold Rush' en 'Harvest' twee albums af, die met recht klassiekers genoemd mogen worden.

Tickets voor de shows kosten in Amsterdam tussen de 61,60 en 95,20 euro. Voor het concert in Antwerpen ben je tussen de 90 en 99 euro kwijt. Het is helaas nog niet bekend wanneer de reguliere voorverkoop van de concerten van Neil Young begint. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte!


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Thomas Azier

THOMAS AZIER OP NAJAARSTOUR IN O.A TIVOLIVREDENBURG...In het najaar van 2019 tourt Thomas Azier weer door Nederland met zijn...

TivoliVredenburg

NICK MULVEY GAAT OP TOUR IN NEDERLAND EN BELGIË De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey debuteerde in 2014 met First Mind,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.