Grammy-winnares Sheryl Crow naar 013

Sheryl Crow
Grammy-winnares Sheryl Crow naar 013
Door Danique_MG op 19 februari 2019 - 10:15 De Amerikaanse zangeres Sheryl Crow komt op 16 juni naar 013 in Tilburg. In 2010 zou Sheryl ook een concert in 013 geven, maar deze werd afgelast. Nu keert de zangeres terug naar het poppodium. Dit is niet het enige wat er op de planning staat, want Sheryl Crow is een paar dagen later een special guest bij het concert van Phil Collins in het Nijmeegse Goffertpark.

De Amerikaanse zangeres heeft al tien studio albums uitgebracht, waarvan 'Be Myself' de meest recente is. Dit album kwam namelijk uit in 2017. Bekende hits van Sheryl Crow zijn 'Soak Up The Sun', 'All I Wanna Do' en 'If It Makes You Happy'. De 57-jarige zangeres heeft in haar carrière al samengewerkt met onder andere The Rolling Stones en Eric Clapton.

De ticketverkoop start vrijdag 22 februari om 10:00 uur. Tickets voor het concert van Sheryl Crow zijn hier verkrijgbaar.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

CAAMP NAAR PARADISO NOORD IN MEI Caamp bestaat uit Evan Westfall en Taylor Meier en is in 2016 in Ohio...

Paradiso logo nieuw

EXCLUSIEVE SHOW IN PARADISO EN NIEUW ALBUM VOOR THE... Het Amerikaanse The Allman Betts Band , bestaande uit zonen van Gregg Allman...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.