New Hope Club geeft optreden in Paradiso

new hope club
New Hope Club geeft optreden in Paradiso
Door brittcrooswijk op 18 februari 2019 - 10:41 Het Britse pop trio New Hope Club komt op woensdag 3 april naar Paradiso voor hun eerste eigen show in Nederland.

Blake Richardson, George Smith en Reece Bibby komen in oktober 2015 bij elkaar een plaatsen verschillende covers op YouTube. Zo maakten zij een cover van het liedje 'Wake Up' van The Vamps en kort daarna tekenden zij bij de platenlabel van de Britse band. De liedjes van New Hope Club zijn in de basis akoestisch, maar met de catchy melodieën zijn ze makkelijk mee te zingen.

New hope club is al eerder in Nederland geweest als voorprogramma van The Vamps in Paradiso en de Afas Live, maar nu touren de jongens op eigen benen door Europa.

Tickets voor de show gaan op vrijdag 22 februari om 09:00 in de verkoop. Een ticket kost €20,-. Koop via deze link je tickets voor New Hope Club in Paradiso.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Stel via deze link een reminder in voor New Hope Club in Paradiso.





Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Nick Cave4

NICK CAVE MET 'CONVERSATIONS TOUR' NAAR AMSTERDAM,... Nick Cave komt terug naar de lage landen! De Australische rocker was vorig...

Nick en Simon

NICK & SIMON MAAKT NIEUWE SINGLE OPENBAAR EN KONDIGT... Het Volendamse duo Nick & Simon zouden al twee (uitverkochte) shows in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.