Heideroosjes geeft extra slotconcert in TivoliVredenburg

review: De Heideroosjes - 26/01 - Melkweg De Heideroosjes
Heideroosjes geeft extra slotconcert in TivoliVredenburg
Door Danique_MG op 14 februari 2019 - 10:18 Het slotconcert van de Heideroosjes in Paradiso op 21 december was binnen enkele minuten uitverkocht. De band heeft daarom besloten om een extra slotconcert toe te voegen. Ook in TivoliVredenburg viert de band het 30-jarig bestaan.

Gedurende de carrière van Heideroosjes werden maar liefst tien albums uitgebracht en speelde de band ongeveer 1500 concerten verspreidt over Europa, de VS, Zuid-Afrika en Japan.

Op 18 december vindt het nieuw aangekondigde concert plaats. Tickets voor Heideroosjes in TivoliVredenburg zijn hier verkrijgbaar. De kaarten gaan vanaf zaterdag 10 uur in de voorverkoop voor 29,50 euro per stuk. Wil je een herinnering ontvangen voor de start van de kaartverkoop? Dat kan! Hier stel je een reminder in.

Foto: Heideroosjes in Melkweg door Arend Jan Hermsen.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefWende

EDISON-WINNARES WENDE GEEFT OPENLUCHTCONCERTEN IN... Wende brak in 2003 door met haar Franse chansons. Na enkele albums besloot...

Bökkers

BÖKKERS MET NIEUW ALBUM 'LEAVEN IN DE BROUWERI-JE'... In 2019 komt Bökkers met een nieuwe tour naar onder andere Utrecht en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.