Laatste jubileumshow van Heideroosjes in Paradiso

review: De Heideroosjes - 26/01 - Melkweg De Heideroosjes
Laatste jubileumshow van Heideroosjes in Paradiso
Door sjoertb op 05 februari 2019 - 11:10 De Heideroosjes viert dit jaar het 30-jarig bestaan van de band. Eerdere jubileumshows waren helemaal uitverkocht. Een goede reden om er nog eentje bij te boeken. Het jubileumjaar wordt afgesloten in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Op 21 december vindt het concert plaats.

Tickets voor De Heideroosjes in Paradiso zijn hier verkrijgbaar. De voorverkoop start aanstaande zaterdag 9 februari. Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Het is alweer zeven jaar geleden dat de Nederlandse band De Heideroosjes een punt heeft gezet achter een imposante carrière. Gedurende hun carrière produceerden ze maar liefst tien albums en speelden ze ongeveer 1500 concerten verspreidt over Europa, de VS, Zuid-Afrika en Japan.

Verder zal de band nog een aantal festivalshows doen op onder andere Jera On Air en Paaspop Schijndel. Zie hier alle bevestigde shows van De Heideroosjes in ons overzicht.

Foto: De Heideroosjes in Melkweg door Arend Jan Hermsen.Live At Amsterdamse Bos

A TRIBUTE TO 2016 KRIJGT TWEEDE CONCERT OP LIVE AT... A Tribute to 2016 geeft op zondag 26 mei 2019 een tweede optreden in het...

Julio Iglesias

JULIO IGLESIAS VIERT JUBILEUM IN AHOY EN SPORTPALEIS In juni komt Julio Iglesias naar de lage landen. De bekende Spaanse zanger...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.