Mariah Carey naar Amsterdam met nieuw album 'Caution'

review: Mariah Carey - 23/04 - Ziggo dome Mariah Carey
Mariah Carey naar Amsterdam met nieuw album 'Caution'
Door sjoertb op 05 februari 2019 - 10:21 Mariah Carey start in mei met een nieuwe Europese tour ter promotie van haar nieuwe album. Naast Engeland, Ierland, Frankrijk, Denemarken, Spanje en Duitsland komt de Amerikaanse R&B-ster ook naar Nederland.

Op donderdag 13 juni geeft Mariah een concert in het Amsterdamse poppodium Ziggo Dome. Afgelopen december was ze daar voor het laatst te zien met een grote kerstshow. Tijdens de show zal ze haar grootste hits zingen en nummers van haar vijftiende studioalbum 'CAUTION'.

Tickets voor Mariah Carey in Ziggo Dome zijn hier verkrijgbaar. Op vrijdag 8 februari start de voorverkoop. Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

De ticketprijzen voor het concert zijn als volgt: 1e rang Zitplaatsen: € 69,00, 2e rang Zitplaatsen: € 59,00, 3e rang Zitplaatsen: € 49,00, 4e rang Zitplaatsen: € 39,00, Rolstoel- en begeleidersplaatsen: € 59,00. Ticketprijzen zijn exclusief servicekosten.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Caro Emerald

CARO EMERALD KOMT 28 JUNI NAAR OPENLUCHTTHEATER IN...Sinds haar album 'Deleted Scenes From The Cutting Floor' is Caro Emerald...

hugh jackman

HUGH JACKMAN NAAST ZIGGO DOME OOK TE ZIEN IN... Eind vorig jaar maakte de populaire Australische film- en theateracteur Hugh...

REACTIES

geen avatar
di 05 feb 2019 18:04

eatsleeprave.. 70 euro voor dit valse gedrocht? De mensen zijn toch niet gek geworden of wel soms? Voor dat geld heb je 1 week feest in het buitenland.

 -1
Avatar deHertog
wo 06 feb 2019 16:34

deHertog eatsleepraverepeat schreef:
70 euro voor dit valse gedrocht?


Nounounou, heeft Miriah je soms gepest vroeger?

 0
geen avatar
do 07 feb 2019 13:28

eatsleeprave.. Nu nog steeds met dat valse gekerm en dat kerstliedje....Als ik haar hoor voelt dat als of ik tijdelijk ben opgesloten in Quantanamo bay. Onmenselijk dus!

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.