Bear's Den naar De Oosterpoort, Paradiso en Koninklijk Circus

Bear's Den
Bear's Den naar De Oosterpoort, Paradiso en Koninklijk Circus
Door MichaelaHendriksen op 30 januari 2019 - 11:58 De Britse folkrockband Bear's Den komt in april naar Nederland en België. Op maandag 1 april is de band te zien in De Oosterpoort te Groningen, dinsdag 2 april in Paradiso te Amsterdam en op zaterdag 6 april in Koninklijk Circus te Brussel. De shows staan in het teken van het nieuwe album 'So that you might hear me', dat dit jaar gereleased wordt.

Je kunt Bear's Den kennen van bekende nummers als 'Berlin', 'Above The Clouds Of Pompeii' en 'Sophie'. Naast deze hits, zal ook de nieuwe single 'Fuel On The Fire' ten gehore komen tijdens de concerten. De band heeft in de loop der jaren al op het festival affiche van Lollapalooza, Pukkelpop en Rock Werchter gestaan.

De concerten:
01-04-2019 - De Oosterpoort te Groningen (tickets)
02-04-2019 - Paradiso te Amsterdam (tickets)
06-04-2019 - Koninklijk Circus te Brussel (tickets)

op vrijdag 8 februari om 10:00 's ochtends start de voorverkoop van de shows van Bear's Den. Tickets kosten rond de €32,08 en €34,- en zijn verkrijgbaar via de bovenstaande links.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Bear's Den in De Oosterpoort, Paradiso en Koninklijk Circus.

frank Zappa

HOLOGRAMCONCERT THE BIZARRE WORLD OF FRANK ZAPPA...Op donderdag 16 mei staat Kursaal Oostende in het teken van het...

Kim Wilde

013, DE VORSTIN, DE OOSTERPOORT EN MEER VOOR KIM WILDE In november komt 80's pop icoon Kim Wilde naar Nederland voor een zestal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.