The Good, The Bad & The Queen onderweg naar Paradiso

The Good, The Bad & The Queen
The Good, The Bad & The Queen onderweg naar Paradiso
Door op De supergroep The Good, The Bad & The Queen is een project van wat verloren zielen uit de muziekwereld. Allen met hun eigen ervaringen, vormen voormalig bassist van The Clash Paul Simonon, Simon Tong (voormalig bandlid van The Verve, Gorillaz en Blur) Tony Allen (voormalig drummer van Fela Kuti) en Damon Albarn (Blur, Gorillaz) samen The Good, The Bad & The Queen.

De band was al bevestigd voor een optreden op Rock Werchter. Daar komt nu een clubshow in Paradiso bij! Volgens onze database is dit de eerste clubshow die de band ooit in ons land gaat geven. Op donderdag 6 juni is het zo ver! Afgelopen november kwam het nieuwe album 'Merrie Land' van de groep uit. Het is een afrekening met de Brexit en 'valse Britse nostalgia'.

Tickets voor het concert in Paradiso gaan op vrijdag 25 januari om 10:00 uur in de voorverkoop. Via deze link scoor je ook een ticket voor The Good, The Bad & The Queen op 6 juni. Voor 44 euro exclusief lidmaatschap gaan ze over de toonbank. Wil je een mail ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Bestel tickets The Good, The Bad & The Queen in Paradiso
Tickets The Good, The Bad & The Queen
do 06 jun
Paradiso, Amsterdam
€ 40,00
anastacia

ANASTACIA IN QUEEN MUSICAL 'WE WILL ROCK YOU'Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben ‘We Will Rock You’ al...

Triggerfinger

TRIGGERFINGER VIERT JUBILEUM MET SPECIALE SHOWS (EN... Triggerfinger bestaat twintig jaar en viert dat met een aantal bijzondere...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.