Tourist LeMC naar Sportpaleis Antwerpen

Tourist LeMC
Tourist LeMC naar Sportpaleis Antwerpen
Door MichaelaHendriksen op 21 januari 2019 - 13:24 Op vrijdag 8 november geeft Tourist LeMC een concert in het Antwerpse Sportpaleis. Eerder deze maand was de muzikant al te zien in Antwerpen met een show in Lotto Arena op 18 januari. Maar daar blijft het niet bij, op 29 januari geeft LeMC een uitverkochte show in Paradiso te Amsterdam en staat hij op het affiche van Ik Zie U Graag... 2019.

Tourist LeMC kun je natuurlijk kennen van hits als 'Koning Liefde', 'De Troubadours' en 'Horizon'. Deze nummers staan op het album 'En Route', waar de artiest in 2015 mee is doorgebroken. Naast de bekende hits, kun je ook muziek van het nieuwe album 'We Begrijpen Mekaar' verwachten.

Op woensdag 23 januari om 10:00 's ochtends start de voorverkoop voor Tourist LeMC in Sportpaleis. Tickets zijn verkrijgbaar tussen de €36,34 en €45,30. Via deze link koop je tickets voor Tourist LeMC in Sportpaleis.

Wil je een mailtje ontvangen als de kaartverkoop start? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Tourist LeMC in Sportpaleis.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Walking On Cars

WALKING ON CARS RICHTING PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUE Op woensdag 8 mei komt Walking On Cars naar Nederland voor een show in...

Smokepurpp

SMOKEPURPP OP DE PLANKEN VAN MELKWEG Op vrijdag 22 februari komt de rapper Smokepurpp naar Melkweg te Amsterdam....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.