John Butler Trio naar Live at Amsterdamse Bos

John Butler Trio
John Butler Trio naar Live at Amsterdamse Bos
Door MichaelaHendriksen op 21 januari 2019 - 11:49 Op maandag 15 juli geeft de Australische band John Butler Trio een concert in het Amsterdamse Bos te Amstelveen. De band is hiermee de vierde act die wordt aangekondigd voor het nieuwe seizoen van Live at Amsterdamse Bos. Eerder was al bekend gemaakt dat De Dijk, Edwin Evers Band en Paul Carrack een optreden zullen geven.

John Butler Trio maakt een muzikale mix van blues, reggae en country, afgewerkt met een portie folk, rock en hiphop. Hun muziekstijl is goed terug te horen in hits als 'Zebra', 'Better Than' en 'Groovin' Slowly'. Naast dat deze nummers gespeeld zullen worden tijdens de show, kun je ook muziek van het nieuwe album 'HOME' verwachten. Aankomende zomer staat de band ook op het affiche van Bospop 2019.

Op vrijdag 25 januari om 10:00 start de voorverkoop van John Butler Trio in het Amsterdamse Bos. Tickets zijn vanaf €35,- verkrijgbaar via deze link.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor John Butler Trio in het Amsterdamse Bos.
Smokepurpp

SMOKEPURPP OP DE PLANKEN VAN MELKWEG Op vrijdag 22 februari komt de rapper Smokepurpp naar Melkweg te Amsterdam....

Celine Cairo

TIVOLIVREDENBURG, ROTOWN, SIMPLON EN MERLEYN VOOR... Vanaf begin mei gaat Celine Cairo op tour door Nederland, om te beginnen op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.